Supporters

hartje_Dusseldorp

BMW Dusseldorp
Met onze 4 vestigingen in het gebied rondom het gebied Zwolle – Hoogeveen – Emmen zijn wij altijd in de buurt en bieden wij u een breed skala aan producten en diensten. Bij ons vindt u alles rondom het merk BMW en Mini

hartje_dkps

DKPS Regeltechniek
Sinds 2004 is DKPS Regeltechniek BV de vaste partner voor de klant die op zoek is naar specialisten op het gebied van regeltechniek en gebouw beheersystemen. Wij kunnen voor u het complete regeltechnische gedeelte van het project uit handen nemen maar hebben ook de mogelijkheid om deelprojecten aan te bieden. DKPS Regeltechniek B.V. is een onafhankelijke systeemleverancier

hartje_fieldheating

Alecs Field Heating
Verwarmt (kunstmatige) grasvelden door optimaal gebruik te maken van duurzaam opgewekte energie. In tegenstelling tot conventionele verwarming, die warm water nodig heeft. Dit water wordt gewoonlijk verwarmd door het verbranden van olie en gas. Verwarmt (kunstmatige) grasvelden

hartje_into

INTO Business Magazine
is een kwartaal en lokaalgericht zakelijk magazine en is een franchiseproduct van INTO business Magazine BV. Kenmerkend is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid. Alphen INTO business is een zakelijk glossy en een platform voor alle ondernemers en (overheids)instellingen in de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn.

hartje_canvassite

Canvassite.nl
Bij Canvassite werken professionals met een passie voor kwaliteit. Met respect voor het origineel printen we elke dag hoogstaande kwaliteitsproducten. Met kennis van materialen en een liefde voor fotografie streven we continu naar het hoogst haalbare resultaat

hartje_pkb

PKB-Technics BV
PKB-Technics BV is in 2013 door Peter Koopman opgericht en heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van UPS-Systemen en batterijen, zowel lood als Nikkel Cadmium.
We leveren alles in de noodstroom branche. Dat gaat van een schroevendraaier tot een compleet gevulde gereedschapskist, alsmede meet en testinstrumenten.
Daarnaast advies op gebied van spanning verbetering als gevolg van vervuiling of lage netspanning met spanning stabilisatoren en line conditioners. Ook UPS-Systemen en noodstroomgeneratoren zitten in ons pakket.

hartje_pienkeltje

Pienkeltje

hartje_okay

Okay Colour Graphics
Op zoek naar kwalitatief hoogstaand drukwerk voor een prima prijs? Bel dan eens met ons. Wij zijn Okay Color Graphics, de drukkerij uit Alphen aan den Rijn met de persoonlijke benadering. Natuurlijk kunt u via deze website een offerte aanvragen, maar we zullen altijd even bellen voordat drukwerk wordt afgeleverd.

hartje_onewash

One 2 Wash
De schoonste wasstraat van Nederland! One 2 Wash heeft kwaliteit, snelheid, maar vooral duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een schone auto hoeft niet ten koste te gaan van een schoon milieu! U vindt ons in Zaandam, Krimpen, Lekkerkerk en binnenkort in Stolwijk!

hartje_dnrt

DNRT
De DNRT evenementen staan bekend om hun aantrekkelijke startvelden en het grote aantal plezier-races. Bij de wedstrijden van het DNRT verschijnt dan ook een grote diversiteit aan bolides en raceklassen aan de start.

hartje_eurol

Eurol
is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Eurol is toonaangevend producent van motorolie, transmissieolie, remvloeistof, sprays en koelvloeistof.

hartje_Tutti

Tutti Milano
heeft opvallende trendy kleurrijke horloges die je onderscheiden van de rest. Take your time!

hartje_autosportverz

Autoport Verzekering
Autosport verzekering.nl is niet zomaar een adres waar je racen in de autosport kunt verzekeren. De oprichters van Autosport verzekering.nl hebben één ding gemeen; Passie voor autosport! Verzekering van autosport vereist specifieke kennis van verzekeren én van autosport.

hartje_macdemolition

MacDemolition
Uw Apple specialist. Hardware en software. MacBook, Imac, Ipad, Iphone. Reparaties en in- en verkoop.

hartje_invu

INVU Zonnebrillen

hartje_vialente

Vialente Diëtheek
Vialente staat voor een vitaal werkend Nederland. Iedere werknemer mag aangesproken worden op zijn / haar verantwoordelijkheid voor een goede gezondheid. Wij treden op als partner voor de werkgever en als coach voor de werknemer.

hartje_trefoil

Trefoil Trading bv
Is uw vertrouwde Marine Fuel leverancier gekenmerkt door prestatie, inzet en klanttevredenheid. Onze ervaren en goed opgeleide operaties en trading team heeft inzicht in de behoeften van onze klanten in termen van kwaliteit en logistieke diensten.

hartje_burando

Burando
biedt een unieke combinatie van diensten en producten in een One Stop Shop concept. Onze klanten, zowel in het binnenland als zeeschepen die een bezoek brengen aan het ARA-gebied, kan worden verzekerd van een soepele en handige poort verblijf.

hartje_grandprix

Grandprix Radio
GrandPrixRadio bestaat sinds januari 2012 en is een initiatief van Formule 1 commentator Olav Mol en voormalig Veronica DJ Alexander Stevens. We zijn er 24 uur per dag en een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van de autosport en specifiek Formule 1.

hartje_websaloon

Websaloon Creative E-ideas
Websaloon Creative E-ideas is een creatief full- service reclamebureau met een heldere kijk en aanpak op het gebied van concept, creatie en communicatie. Ontwikkelaar van deze website.

hartje_wereldwimpers

Wereldwipers
Wereldwimpers Extensions van Wereldwipers voor een zeer natuurlijke of juist glamour look. Geen uitlopende mascara vlekken na het douchen of zwemmen. Maar ook geen genante momenten meer wanneer de emoties boven komen. Kortom; ideaal voor iedereen die geen gedoe meer wil in de ochtend.

Het project

In 2012 verenigde de 5 snelste meiden van Nederland zich tot 1 team en vormden samen de Racing Diva’s. Dit jaar hebben de Racing Diva’s een succesvol debuut gemaakt in een Renault Clio tijdens de Dunlop 24h van Dubai. Afgelopen januari hebben zij wederom als enige damesteam deelgenomen aan dit evenement. Deze edititie wonnen de dames hun klassen en werden 26e in het algemeen klassement. Inmiddels zijn de Racing Diva’s een begrip met hun opvallende hartjes auto en willen zij ook in januari 2015 aan de start staan van de Dunlop 24h van Dubai.

De Racing Diva’s zal bestaan uit de volgende coureurs:
Sandra van der Sloot
Gaby Uljee
Liesette Braams

Unique selling points

- Een exclusief internationaal race event op een bijzondere locatie: Dubai

- Een uniek team: uitsluitend vrouwelijke coureurs

- Coureurs met een bewezen staat van dienst

- Representatieve en mediagenieke verschijning

- Gegarandeerde media aandacht

- Uitgebreid mediaplan; radio, tv, gedrukte media, internet en social media

- Vanwege ‘winter-stop’ veel media aandacht, 8 januari 2015

- Gemotiveerd team van dames die alles eruit halen uw bedrijf te promoten

- Aantrekkelijke op maat te maken sponsordeals vanaf € 500,-

- Met de sponsoring ondersteund u ook een goed doel!
Er zijn nog veel meer redenen om deel te nemen aan dit unieke project!

Neem contact met ons op via het contactformulier!

Groot Hart_logo_basis

Groot Hart
De Racing Diva’s hebben zich dit jaar gekoppeld aan: ‘Groot Hart’. Groot Hart maakt een race-belevenis mogelijk voor kinderen met een hartafwijking of een ernstige andere ziekte. Hoogtepunt van de dag: de Groot Hart Rondes. In een Radical (de raceauto) mee met coureur Rob Kamphues (Groot Hart-initiatiefnemer) of een van de andere rijders. De Racing Diva’s hebben tijdens Rotterdam Racing rondes gereden met kinderen daarvan zo genoten dat zij dit jaar zich gaan inzetten voor dit goede doel. Lees meer op de website ‘Groot Hart’.

Hieronder het video verslag van Rotterdam Racing. Het evenement waar de Racing Diva’s zich voor het eerst ingezet hebben voor Groot Hart.